Keikat

Tulevat

Yhtyeen ensimmäinen levy on ulkona! Jännittävää! Yhtye tyrkyttää itseään aktiivisesti keikoille mutta esiintymistilaisuuksia saa myös ehdottaa.

Kuusikkossa in all the woods -kiertue 2024

19.7.2024

Metsä, Oulu

Keikka mystisessä metsässä. Mitä tämä voi tarkoittaa? Mikäli mielit metsään mennä ole yhtyeeseen tai sen jäseniin yhteydessä valitsemallasi tavalla.

Menneet

45 Special

13.6.2024

45 Special, Oulu

Yhtyeen virallinen levynjulkaisukeikka järjestettiin legendaarisessa 45 Specialissa.

Mukana keikalla oli myös mainio Tornion syntymättömät ministerit.

Infinity World Tour 2023

Yhtyeen Infinity World Tour ajoittui lähinnä kesään 2023. Kolme kovaa keikkaa, joilla soitettiin enemmän tai vähemmän samoja biisejä, jotka hioutuivat lopulliseen muotoonsa keikoille reenatessa. Yleisöä paikanpäällä oli ihan kivasti ja yhtye saikin uusia Insta-seuraajia - mikä tärkeintä.

Puistopiknik

19.7.2023 9.8.2023

Puistopiknik, Hollilava, Oulu

Kun yhtye oli saanut kasaan setillisen biisejä, se alkoi tyrkyttää itseään moneen paikkaan keikalle. Hieman yllättäen Puistopiknikkejä operoiva Kelluva ry halusi yhtyeen esiintymään Hollipuistoon. Alun perin keikan piti olla heinäkuun 19. päivä mutta sääolot olivat sinä päivänä niin epävakaat, että keikka piti siirtää. Onneksi korvaava päivä löytyi helposti. Mikä parasta yhtye jakoi keikan mainion Veeti Nevasaari bandin kanssa.

Elokuun 9. päivä oli puolestaan aurinkoinen ja kuuma. Yhtye soitti jo tutuksi tulleet hittibiisinsä joskin jättäen Raukkauden kiertolaiset -rallin encoreksi. Paikanpäällä oli paljon yhtyeen jäsenten ystäviä ja sukulaisia mutta oli paikalle saapunut myös entuudestaan tuntemattomia musiikin ystäviä. Toivottavasti pitivät.

15.7.2023

Metsä, Oulu

Luonnonkauniista Jolos-järven rannasta yhtye siirtyi metsän siimekseen tuottamaan ääntä Syynirock-festivaaleille. Mahtavissa puitteissa yhtyeen kelpasi soitella. Juho ei tällä kertaa ollut triplabuukannut itseään, joten lauteilla nähtiin ensimmäistä kertaa täysi vahvuus. Syynirockin maine mahtavasta meiningistä ja innostuneesta yleisöstä ei tälläkään kertaa pettänyt ja yhtye nautti soittamisesta täysin rinnoin.

Settilista oli aikalailla samanlainen kuin Joloksen keikalla poislukien salaiset ylläribiisit.

  1. Silakkaetsivät
  2. Ykköstykkässyy
  3. Kari
  4. Kuoleman tuulet
  5. Salaattijuusto
  6. Y20k
  7. Paha sana
  8. Säilykeliha
  9. Raukkauden kiertolaistet
  10. Magneettiset navat
Encorekin taidettiin kuulla mutta siitä ehkä lisää joskus myöhemmin.

Kuvia:

1.7.2023

Jolos, Ylikiiminki (yksityiskeikka)

Infinity World Tour 2023 käynnistyi Joloksella. Syntymäpäiviä juhlistava juhlakansa herätti Pahennustakin. Yhtye hoiti ensimmäisen esiintymisensä kunnialla ja sai yleisöltä jopa kehuja. Isoin osa yhtyeestä jäikin keikan jälkeen paikan päälle paistattelemaan suosiossa ja laulamaan karaokea. Juholla oli päälekkäinen buukkaus Tuska-festivaaleilla. Eli kuten sanonta kuuluu kaikki takit eivät olleet lavalla. Tämä virhe tullaan korjaamaan myöhemmin.

Ensiesityksensä saivat ainakin kappaleet: Kari Runk, Silakkaetsivät ja aavikon salaisuus, y20k, Säilykeliha ja Raukkauden kiertolaiset. Nämä kappaleet löytyvät jonkinlaisina versioina myös yhtyeen demolta Soundcloudista. Ainakin Raukkauden kiertolaiset on saanut päivitetyn rakenteen ja yhden kertsin lisää. Pahennustakki esitti myös neljä once-in-a-lifetime-yllätyspläjäys-biisiä mutta ne jääköön yhtyeen ja yleisön väliseksi salaisuudeksi ikuisiksi ajoiksi. Yleisöä hellittiin myös uudemmalla, julkaisemattomalla, tuotannolla. Tarkkakorvainen kuulija saattoi kuulla myös kappaleet: Paha sana, Magneettiset navat ja Ykköstykkäyssyy. Mahtisettiä siis!

Kuvia: