Yhtye

Tyttö- ja poikabändi Pahennustakki on mielenkiintoisten ja toisistaan poikkeavien persoonien taiteellinen masuuni.

Katja

Katja

Hilpeä-Takki

Yhtyeen toinen laulaja Katja on hilpeä, pirteä ja aina valmis kaikkeen. Vapaa-ajallaan Katja harrastaa tavaroiden heittelyä ulkoilmassa. Hän on pelannut nokkahuilun läpi jo lapsena.

Mikko

Prätkä-Takki

Neil Peartin tarkkuus ja kurinalaisuus. John Bonhamin voima ja groove. Vinnie Colaiutan monipuolisuus ja musikaalisuus. Nuo kaikki taidot ovat kiertäneet Mikon kaukaa, mutta ei anneta sen haitata esineiden lyömistä - etenkään lehmänkellon. Mikko on suorittanut uimamaisterin tutkinnon.

Mikko
Rauli

Rauli

Herkkä-takki

Herkkä ruonosielu on toinen yhtyeen laulajista ja ainoa basisti. Silloin kun Rauli ei pode luomisen tuskaa (tai jotain muuta murhetta) hän nostelee vapaa-ajalla painoa ja liukastelee jäällä. Hän kantaa maailman lisäksi harteillaan taiteellisen vastuun yhtyeen toiminnasta.

Juho

Pahis-takki

Yhtyeen paha poika, joka sulattaa kaikkien sydämet. Sääntöjä noudattamaton ja kuvia kumartamaton Juho omistaa laitteen jokaiseen tarkoitukseen ja moneen useampia. Tämä Kaukovainion rickwakeman taikoo mitä moninaisimmista kosketinsoittimista ilmoille sulosointuja.

Juho
Kata

Kata

Synkkä-takki

Synkkä, synkempi, Kata. Naama kurtussa haitariaan rutistava Kata on yhtyeen ainoa minkään alan ammattilainen. Yhtyeen onneksi hänen supervoimansa on musiikkikasvatus ja hän kasvattaakin yhtyettä musiikillisesti mielellään.

Lempimusiikki: Rölli ja Wärttinä

Tupi

Pyöräily-takki

Vankkumaton korvamonitoroinnin kannattaja ja kitarataiteilija Tupi pelastaa luonnon kilometri kerrallaan.

Tupi